Sunum platformu olarak Google Meet kullanılacağından katılımcılarımızın Gmail adresleri olması gerekmektedir. Ücretsiz Gmail adresi almak için Tıklayınız
| BİLDİRİ NO | BİLDİRİ BAŞLIĞI | YAZAR / YAZARLAR |
| 1 | Yemek Deneyimi: Erasmus (+) Öğrenim Hareketliliği Programı’na Katılan Öğrenciler Üzerinde Bir Araştırma | Bahar DEVECİ |
| 2 | Konaklama İşletmelerine Yönelik İş İlanlarının İçerik Analizi Yöntemi İle İncelenmesi: Kariyer.net Örneği | Bilge VİLLİ, Esat SAÇKES |
| 3 | Gastronomik Ürünlerin Üretimi ve Pazarlanması İle İlgili Lobi Faaliyetlerinin Değerlendirilmesi: Kars-Ardahan Kaz Lobisi Örneği | Binali KILIÇ |
| 4 | Restoran Menülerinde Özel Beslenme Türleri: İstanbul Örneği | Duran CANKÜL, Aysucan AYDIN |
| 5 | Turizm Lisans Mezunlarının İşsizlik Algısına Yönelik Bir Araştırma | Ebru KEMER |
| 6 | Şeflerin Yer Aldığı Televizyon Reklamlarının İncelenmesi: Türkiye Örneği | Elif ASLAN, Düriye BOZOK |
| 8 | Yöresel Bir Ürün Olan Dımızın Sütlü Tatlılarda Kullanımı: Magnolia ve Tiramisu Örneği | Esra DEMİRCİOĞLU, Gülfem YARPINAR İMREN |
| 9 | Restoran İşletmesi Yöneticilerinin Gastronomi Turizmi Algılarının Değerlendirilmesi Üzerine Nitel Bir Araştırma | Esra YILDIRIM, Yeliz PEKERŞEN |
| 11 | Ölüm Hakkı ve Ötanazi Kavramlarının İntihar Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi | Gamze TEMİZEL, Büşra CEYLAN, |
| Seray GÜNEŞ, İdris ÖZGÜN | ||
| 13 | COVİD-19 Sürecinde Otel Tercihi Kriterlerinin AHP Yöntemi İle Belirlenmesi: | Hakan AKYURT, Damla KÜTÜKLÜ |
| Ordu İli Örneği | ||
| 15 | Dijital Pazarlarda Z Kuşağının Satın Alma Karar Sürecinin İncelenmesi | İbrahim YEMEZ, Şükran KARACA |
| 16 | The Importance of Symbols in Branding of Cities: An Evaluation in Terms of City Marketing | İlke BAŞARANGİL |
| 17 | The Importance of Logos in Destination Branding: Case of Kırklareli Province | İlke BAŞARANGİL |
| 18 | Toplum Temelli Turizm: Sivas Altınkale Örneği | İlker ÖZTÜRK |
| 19 | Çevre ve Turizm İlişkisi Açısından Çevre Kanunu ve Bağlı Mevzuatın Turizm Özelinde İncelenmesi | İsa YAYLA |
| 20 | Almanya’da Yaşayan Türk Diasporasının Tatil Tercihlerinin İncelenmesi: | Kartal Doğukan ÇIKI, Şehnaz DEMİRKOL |
| Z Kuşağı Örneği | ||
| 21 | Turizmde Paylaşım Ekonomisi Tartışmaları ve İstanbul: AİRBNB Örneği | Koray GENÇ |
| 22 | Uzaktan Turist Rehberliği Eğitimi Alanların Memnuniyet Algılarının Değerlendirilmesi: Kapadokya Üniversitesi Örneği | Mehmet BAHAR, Duran CANKÜL |
| 23 | Mutfaklarda Hijyen ve Ergonomi Etkileşimine Yönelik Bir Araştırma | Mehmet SARIOĞLAN, Sevcan BATTAL |
| 24 | Moleküler Gastronomi Yöntemi Kullanılarak Yapılan Yemek Fotoğraflarının Göstergebilim (Semiyotik) Tekniği ile İncelenmesi | Nurdan ÖZMEN |
| 25 | Turizm Alanında Yayınlanmış Olan Kültürel Miras Konulu Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi | Oğuzhan DÜLGAROĞLU, Cevdet AVCIKURT |
| 27 | İç Turizm ve Datça Yöresinde Bir Uygulama | Sebahattin KARAMAN, Orhan DİNÇ |
| 28 | Alternatif Turizm ve Yaşam Biçimi Olarak Karavan Turizmi: | Selcen Seda TÜRKSOY |
| Türkiye’deki Durumu ve Geleceği | ||
| 29 | Antik Çağda Aromatik Bitki ve Baharatların Sembolik Anlamları | Nurhayat İFLAZOĞLU, Senem ETYEMEZ |
| 30 | Turizm Çekicilikleri ve Ziyaretçi Yoğunluğu Bakımından Bir İnceleme: Burdur İli | Serdar CEYLAN |
| 31 | Nevşehir Yeraltı Şehirlerinin Turizm Potansiyeli ve Ziyaretçi Sayıları Üzerine Bir Değerlendirme | Serdar CEYLAN |
| 32 | Afyonkarahisar Tarihi Konak İşletmelerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi | Tolga KAYA, Ömer SARAÇ, |
| Hüseyin PAMUKÇU, Mustafa SANDIKÇI | ||
| 33 | Osmanlı Mutfağı’nın Destinasyon Pazarlamasına Etkisi: İzmir Örneği | Vildan BALBAY, Gülay BULGAN |
| 34 | Hatay İlinin Glamping Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi | Senem ETYEMEZ |
| 35 | Önlisans Öğrencilerinde Yeni Yiyecek Neofobisi: Nitel Bir Araştırma | Engin PULLUK |
| 36 | Öğretmenlerin Gözüyle Öğretmenevleri: İstanbul Örneği | Serap ÖZDEMİR GÜZEL |
| 37 | Turizm Fobisi ve Salgın Hastalıklar | Bayram ŞAHİN, Selda GÜVEN |
| 38 | Şile İlçesi Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesine Yönelik Yerel Paydaşlar Üzerine Bir Araştırma | Cemali BUZLUKÇU, Karden BAYRAKLI |
| 39 | Rekreatif Bir Faaliyet Olan Balon Turunun İç Turizm Kapsamında İncelenmesi: Foursquare Örneği | Ezgi KIRICI TEKELİ, Gülsüm KASAP, |
| İrem BOZKURT, Tuğba DAĞ | ||
| 40 | Cittaslow Hareketine Yönelik Algı ve Tutum Üzerine Bir Araştırma: Güdül Örneği | Yakup ÖZTÜRK |
| 41 | Impact of COVID-19 on Food and Beverage Operations: | Feray İRİGÜLER |
| Proliferation of Ghost Kitchens | ||
| 42 | Teknolojinin Turist Rehberliğine Etkilerine İlişkin Ulusal Makalelerin Analizi: | Fatih ERCAN |
| Bir Meta-Sentez Çalışması | ||
| 43 | Otel İşletmelerinde Tüketici Sinizminin Satın Alma Niyetine Etkisinde Elektronik Ağızdan Ağıza Pazarlama Niyetinin Rolü | Ahu YAZICI AYYILDIZ, Muhammed BAYKAL |
| 44 | Content Analysis of Customers’ Online Reviews of A Fine Dining Restaurant Operating in Istanbul | Begüm İLBAY |
| 45 | Trabzon Yerel Halkının Turizm Algısında Turist Profilinin Rolü: Arap Turist Profili | Esra CESUR, Hüseyin ÇEKEN |
| 46 | Seyahat Risk Algılamaları Ulusal Alan Yazınının Bibliyometrik Analizi | Ali Rıza MANCI |
| 47 | Ankara’yı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Sokak Lezzetlerine İlişkin Tüketici Tutumları | Emrah YAŞARSOY, Ömer SARAÇ, |
| Hüseyin PAMUKÇU | ||
| 48 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde İç Girişimciliğin Değişim Sürecindeki Rolü: | Özge BÜYÜK, Cengiz DEMİR |
| Çanakkale İlinde Bir Vaka Çalışması | ||
| 49 | Analysis of Consumer Reviews on Second Home Use: Reading Big Data | Tufan ÖZSOY, Ahmet BÜYÜKEKE |
| 50 | Yöresel Yemek Tüketim Motivasyonlarının İncelenmesi: | Hayriye DUMAN, Cevdet AVCIKURT |
| Edremit Körfezi Restoran Ziyaretçileri Üzerine Bir Araştırma | ||
| 51 | Samsun’da Sağlık Turizmi Potansiyeli ve GZFT Analizi | Olcay ÖZIŞIK YAPICI |
| 52 | Doğu Karadeniz Bölgesi Coğrafi İşaretli Ürünlerinin Sosyal Paylaşım Ağları Aracılığıyla Tanıtımı – Instagram Örneği | Özge GÜDÜ DEMİRBULAT |
| 53 | A Sentiment Analysis That Considers Customer’s Evaluations From Gastronomy Perspective | Ahmet BÜYÜKEKE, Tufan ÖZSOY |
| 54 | Turizmde Sosyal Medya Araştırmalarına Panoramik Bir Bakış | Özlem YAY, Beysun GÜNERİ, Eniser ATABAY |
| 55 | Türkiye, İtalya ve İspanya’da Yeşil Restoranlarda Hizmet Alan Tüketicilerin Çevrimiçi Yorumlarının Karşılaştırmalı Olarak İncelenmesi | Onur KIZILCIK, Suat AKYÜREK |
| 57 | Laboratuvar Ortamında Üretilen Et (Lab-Et) Üzerine Kavramsal Bir İnceleme | Aypar SATI |
| 58 | Genç Akademisyenlerin Kamp ve Karavan Turizmine Yönelik Tutumları: | Orhan BATMAN, Hasan Kaan BATMAS |
| Nitel Bir İnceleme | ||
| 59 | Yoksulluğun Metalaşması: Gecekondu Turizmi Üzerine Kavramsal Bir Bakış Açısı | Çağla Aslı GÜLDURAN, Arzu GÜRDOĞAN |
| 60 | Türkiye’den Turizmci Bir Kaymakam Geçti: Hüseyin ÖĞÜTÇEN | Barış DEMİRCİ |
| 61 | Turizm Gazeteciliğinde Etiğin Yeni Medya Uygulamaları Bağlamında Değerlendirilmesi | Ceren AVCI, Aysen Ercan İŞTİN |
| 62 | Türkiye’de Kültürel Miras Turizmi ve Arkeoturizm | Hasan Ali ERDOĞAN |
| 63 | Z Kuşağı Bireylerinin Turistik Ürün Tercihlerine İlişkin Bir Değerlendirme | Mehmet YALÇIN, Sebahattin KARAMAN |
| 64 | Öğretmen Adaylarının Beslenme ile İlgili Bilişsel Yapılarının Kelime İlişkilendirme Testi İle Belirlenmesi | Ayberk BOSTAN SARIOĞLAN, Bahar DEVECİ |
| 65 | Gastronomik Zeytinyağı Rotasının Balıkesir İlinde Uygulanabilirliğine İlişkin Bir Çalışma | Tuğçe DEMİREL, Burçak MUHACİR, |
| Şeyma Nur GÜNEŞ, Tolga AKCAN | ||
| 66 | COVİD-19 ve Turizm Araştırmalarının Bibliyometrik ve Görselleştirme Analizi ile İncelenmesi | Yunus TOPSAKAL |
| 67 | Türkiye’de Turist Haklarının İhlalleri Üzerine Bir Araştırma | Ali İNANIR |
| 68 | McDisneyleşme Odağında İç Turizmin Kültürleme İşlevindeki Aşınma | Çağrı ERDOĞAN |
| 69 | Soslar Kavramına İlişkin Algıların Metafor Analizi Yöntemi ile İncelenmesi: İstinye Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Örneği | Çağla ÖZER, İsmail ERTOPÇU |
| 70 | Destinasyonlardaki Dijital Ayak İzleri | Abdullah ÜLKÜ, Levent Selman GÖKTAŞ |
| 71 | Yaşam Tarzı Göçü Bağlamında Kentten Kırsala Kaçış: Yeni Köylü Turizm Girişimcileri Üzerine Nitel Bir Araştırma | Sultan Nazmiye KILIÇ, Cemali BUZLUKÇU |
| 72 | Destinasyon Memnuniyetinin Tekrar Ziyaret Etme Niyetine Etkisi: Bursa Örneği | Seda ŞAHİN, Ahmet KARATAŞ |
| 73 | Ortaöğretim Turizm Öğrencilerinin Mesleğe Dönük Tutumlarıyla Hizmet Yönelimlilikleri Arasındaki İlişki | Erdoğan TURHAN, Sercan BENLİ, A. Celil ÇAKICI |
| 74 | İstanbulda’ki Seyahat Acentaları Çalışanları Özelinde Duygulanımın Örgütsel Yabancılaşmaya Etkisi | A.Celil ÇAKICI, Serhat İLHAN |
| 75 | E-Spor ve Turizm İlişkisi: Organizatörler ve Katılımcılar Gözünden Bir Değerlendirme | Toprak Kızılırmak PİRCİ, Ali DALGIÇ |
| 77 | Müşterilerin KareKod Menülere Bakış Açılarına Yönelik Bir Araştırma | Eda HAZARHUN, Özgür DEVRİM YILMAZ |
| 78 | Gastronomi Turlarının Tanıtım ve Pazarlanmasında Kullanılan Deneyimsel Stratejilerin Değerlendirilmesi | Suat AKYÜREK, Özcan ÖZDEMİR |
| 79 | Turizm Konulu Bibliyometrik Çalışmaların Analizine Yönelik Bir Araştırma | Aydın ÜNAL, Onur ÇELEN |
| 81 | Turizm Araştırmalarının Entelektüel Yapısının ve Performansının Değerlendirilmesi | Ekrem AYDIN |
| 82 | Akıllı Otel Uygulamalarının Sürdürülebilirliğe Etkileri: Kış Turizmi Otellerine Yönelik Nitel Bir Araştırma | Burcu KIVILCIM |
| 83 | Tur Katılımcılarının Şikâyet Unsurları ve İzlenen Şikâyet Telafi Stratejileri: Rehberler Gözünden Bir Değerlendirme | Ali DALGIÇ, Derya TOKSÖZ KILIÇ, |
| Remziye EKİCİ ÇİLKİN, Alparslan GÜVENÇ | ||
| 84 | Turizm Algısının Turizme Verilen Desteğe Etkisinin Belirlenmesi: TR21 Bölgesi Yerel Halkı Üzerine Bir Araştırma | Baturhan BAŞ, Bilal DEVECİ |
| 87 | Turist Rehberlerinin Karşılaştıkları İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları | Hasret ULUSOY, Arzu BALIKOĞLU, |
| Onur AKGÜL, Özlem KÖROĞLU | ||
| 88 | Kırsal Kalkınma Aracı Olarak Turizm ve Türkiye’de Kırsal Turizm Yatırımlarının Desteklenmesine Dönük Uygulamalar | Şerif BALDIRAN |
| 90 | Ulusal Turizm Araştırmalarında Deneysel Tasarım Kullanımı | Seda SÖKMEN, Merve DOĞAN |
| 92 | Yerel Kültürün Sürdürülebilirliği Açısından Bir Araç Olarak Hümanist Turizm Kaynakları | F.Füsun İSTANBULLU DİNÇER, |
| Seda ÖZDEMİR AKGÜL | ||
| 93 | Determining The Effect of Perceived Risk and Virus Perception on Travel Behavior | Birgül AYDIN |
| 94 | Çevre Dostu Otel İşletmelerine Yönelik Kavramsal Bir İnceleme ve Örnek Uygulamalar | Mustafa Murat KIZANLIKLI, Havva ÇIVGIN |
| 95 | Coğrafi İşaretli Ürünlerin Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Bağlamında Değerlendirilmesi: | Osman ÇAVUŞ, Şenay EKER |
| Bolu Kanlıca Mantarı, Mengen Örneği | ||
| 96 | Zonguldak İli Endüstriyel Miras Turizminin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi | Zafer ÖZBEY, Hasan KÖŞKER |
| 98 | Dijital Teknolojiler Bağlamında Turistik Gezilerin Yeni Gerçekliği: Sanal Uzam | Züleyhan BARAN, Hüseyin BARAN |
| 99 | Turizmde Çevrimiçi Uygulamalar: Piri – Sesli Seyahat Rehberi Üzerine Bir Araştırma | Derya DEMİRDELEN ALRAWADIEH |
| 100 | Çevrimiçi Otel Yorumlarının Turist Satın Alma Davranışına Etkisi | Özgür DAVRAS, Ömer TUFAN |
| 101 | COVID-19 Sürecinde Turizmde Gelişen Yeni Trend: Kırsal Turizm (Lisinia Doğa Örneği) | Utku ONGUN, İsmail KERVANKIRAN, |
| Murat ÇUHADAR | ||
| 102 | Balıkesir’de İç Turizm Kapsamında Seyahat Acentalarının Rolü | Feyza BUDAK |
| 103 | Konaklama İşletmelerinde Evcil Hayvana Bakış Açısı: Fethiye Örneği | Şirvan ŞEN DEMİR, Ayşegül Simge DEMİRCİOĞLU |
| 104 | Tüketicilerin AVM Tercihlerinde Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Etkisine Yönelik Bir Araştırma | Murat DOĞDUBAY, Gencay SAATCI |
| 106 | Turizm Destinasyonlarında Sosyal Girişimcilik ile Yaratıcı Turizme Açılmak: | Gizem ÖZGÜREL, Gülay ÖZDEMİR YILMAZ |
| Sındırgı Bilge Seramik ve Sanat Atölyesi Örneği | ||
| 107 | Gastronomi Müzelerine Yönelik Çevrimiçi Ziyaretçi Deneyimlerinin İncelenmesi: | Mehmet TEKELİ, Burak ÇITAK |
| Adatepe Zeytinyağı Müzesi Örneği | ||
| 108 | Otellerin Kurumsal Sosyal Sorumluluk Faaliyetlerinin Marka Konumlandırması ile İlişkisi | Nursel YOLCU, Ayşegül KUTLUK BOZKURT |
| 109 | Restaurants Response to COVID-19: A Conceptual Model Proposal | Fulya HARP ÇELİK, Furkan BALTACI |
| 110 | Otel İşletmelerinin Teknolojik Yeniliklerinde COVID-19 Salgın Etkilerinin Değerlendirilmesi | Serap ARACI, Fatma DOĞANAY ERGEN |
| 111 | Kültürel Miras Turizmi Bağlamında Deneyim/Deneyimsel Kalite Kavramının İncelenmesi | Fuat ATASOY, İlker ÖZTÜRK |
| 112 | Kriz Döneminde Turist Tipolojileri ve Destinasyon Pazarlama Örgütlerinin Paylaşımlarının Uyumu: Bir Veri Madenciliği Çalışması | Eniser ATABAY, Ebru İÇİGEN |
| 113 | İnternet Tabanlı Coğrafi Bilgi Sistemleri (WEB CBS) Aracılığıyla Kültürel Mirasın 3B Görselleştirilmesi Üzerine Bir Araştırma | Ahmet USLU |
| 116 | Müze ve Ören Yeri Verileri Işığında Türkiye’de Arkeoloji Turizmi | Abdullah Kasım SONKAYA |
| 117 | Dijital Arınma Turizmi Üzerine Bir Literatür İncelemesi | Oğuz DOĞAN, Altan DEMİREL |
| 118 | Where Is Gastronomy Tourism in Adıyaman Tourism Promotional Materials? | Hülya YEŞİLYURT, Ali BAĞDADİ |
| 119 | Sağlık Turizmi Hakkında Yapılan Ulusal ve Uluslararası Yayınların Bibliyometrik Analizi | Elif YILDIZ, Derya Fatma BİÇER |
| 120 | Turist Rehberliğinin Marka Kişiliği Algılarını Belirlemeye Yönelik Bir Çalışma | Beste DEMİR, Serkan TÜRKMEN |
| 121 | Ekoturistlerin Beklenti ve Memnuniyet Düzeylerinin Değerlendirilmesi: Çanakkale Örneği | Buket BULUK EŞİTTİ |
| 122 | İç Turizm Hareketliliği ve Firma Performansı Türkiye Örneği | M.Oğuzhan İLBAN, M.Tahsin LİCELİ, |
| Çağla TOPCUOĞLU | ||
| 123 | Yöre İnsanının Sakin Şehir Algısı: Şavşat Destinasyonu Örneği | Ceyhun AKYOL |
| 124 | Turizm Sektörü ve Marka Etkinliklerinin Veri Zarflama Analizi Yöntemiyle Karşılaştırılması: | Egemen Güneş TÜKENMEZ |
| Türkiye ve Akdeniz Ülkeleri | ||
| 126 | Turizm Ürünü Pazarlamasında Sanal Influencerlar: Imma Gram Örneği | Doğa KURÇER, Makbule CİVELEK |
| 127 | Turizm Konulu Metaforik Çalışmaların Bibliyometrik Olarak Değerlendirilmesi | Hülya BÜYÜKTEPE, Gamze ERYILMAZ |
| 128 | Yerel Yemek Tüketim Motivasyonlarının Tekrar Ziyaret Niyetine Etkisi: Afyonkarahisar’daki Restoran İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma | Hürcan Arife SEVİNÇ, Asuman PEKYAMAN |
| 129 | Web Tabanlı Astro-Turizm: AAS Worldwide Telescope Programı | Mehmet Tahir DURSUN |
| 131 | Examination of Online Reviews of Touristic Attractions in The Context of Destination Planning: | İlknur MAZAN, Ozan ÇATIR |
| A Research on Local Tourists | ||
| 132 | Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Ağırlama Kültürü ve İş Anlam Düzeyini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma | Samet Can CURKAN, Kaan KASAROĞLU, |
| Nilgün AVCI | ||
| 134 | Son Şans, Afet ve İkinci Şans Turizmi Geleceğin Turizm Trendleri Olabilir Mi? Kavramsal Bir Değerlendirme | Nazlı ESER, Ömür UÇAR |
| 135 | Yerli Turistlerin Seyahat Acentelerine Yönelik E-Şikâyet Davranışlarının İncelenmesi | Meltem ALTINAY ÖZDEMİR, Nilgün DEMİREL İLİ |
| 136 | Balıkesir’de İç Turizm Pazarı Analizi ve Pazarı Canlandırmaya Yönelik Alternatif Turizm Olanakları | M.Oğuzhan İLBAN, Nur YILDIZ |
| 139 | Eğitlence Kavramı ve Müzelerde Uygulanması | Volkan BAHÇECİ |
| 140 | Snob Etkinin Daha Fazla Ödemeye Etkisinde Kahve Bağlılığının Aracılık Rolü: Üçüncü Nesil Kahve Tüketimi Örneği | Üzeyir KEMENT, Berkan BAŞAR, Çağkan GÜNER, Aziz BÜKEY |
| 141 | Sosyal İnovasyon ve Türk Turizm Sektöründen Güncel Uygulama Örnekleri | Yasemin TEKİN |
| 142 | Yollarda Ararım Seni Karekodumla Bulurum Seni – GOG10 Aplikasyonunun Pilot Çalışma Olarak Uygulanması Balıkesir Örneklemi | Altuncan Huban GÜLEN, Berk GÜR, |
| Enis ZORBAZER, Rabiye KAHRAMAN | ||
| 143 | COVID-19 Salgını Sonrası Overtourism (Aşırı Turizm) ile İlgili Yapılmış Elektronik Haberlerin İçerik Analizi | Samet KARAHAN, Yüksel ÖZTÜRK |
| 144 | Hizmet Hataları Konulu Turizm Araştırmaları Üzerine Bir Değerlendirme | Hande ERTÜRK, Serhat Adem SOP |
| 145 | Bisiklet Turizm Eurovelo Projesi | Hatice ARMAN, Şirvan ŞEN DEMİR |
| 146 | Müşteri Memnuniyetini Etkileyen Özelliklerin Belirlenmesi: Bir Restoran İşletmesi Örneği | Tuba TÜRKMENDAĞ, Zafer TÜRKMENDAĞ |
| 147 | Turizm Alanında Çalışan Akademisyenlerin Öğreticilik Becerilerinin Değerlendirilmesi | Musa OFLAZ, Bayram ÖZER |
| 148 | Sosyal Değer Algısının Seyahat Motivasyonuna Etkisi | Musa OFLAZ, Ömer Ceyhun APAK |
| 149 | Sürdürülebilir Ziyaretçi Yönetimi Kapsamında Toplumsal Taşıma Kapasitesi: | Hilal AĞCAKAYA, Emine KESKİN, |
| Bozcaada Örneği | Nahide Övgü DEMİRAL | |
| 150 | Türkiye’de İllerin Turizm Değişkenleri İçin Çok Boyutlu Ölçekleme Analizi ile Konumlandırılması | Özlem KUVAT |
| 151 | Geleneksel Misafirperverlik Algısının Destinasyonun Tekrar Ziyaretine ve Turist Memnuniyetine Etkisi | Sinem UYSAL BAYRAKTAR, İsmail KIZILIRMAK |
| 153 | Türkiye’de Cezaevi Turizmi ve Duyusal Deneyimler: Yerli Ziyaretçilerin Çevrimiçi Yorumları Üzerine Bir Nitel Araştırma | Tuğrul AYYILDIZ, H. Erhan ALTUN |
| 154 | Alternatif Turizm Türü Olarak Kamp ve Karavan Turizmi: Edremit Körfezi’nde Bir Değerlendirme | Sabriye ÇELİK UĞUZ, Merve KARAKAŞ |
| 155 | The Effects of Seasons and Years of Employment on Search for Meaning in Life Among Hotel Employees | Soner SÖYLER, Asena ALBAYRAK, |
| Özkan TÜTÜNCÜ, Yusuf GÜNAYDIN | ||
| 156 | Tatil Deneyiminde Hediyelik Eşyaların Yeri | Ebru DÜŞMEZKALENDER, Günay EROL |
| 157 | Gastronomide Bitkisel Bazlı Protein İkamelerinin Yeri | Hatice GÜLGEN, Tolga AKCAN |
| 158 | Sürdürülebilir Turizm Çerçevesinde Albergo Diffuso Modeli ile Çallı Köyü’ne ait Potansiyelin Teorik Olarak Karşılaştırılması | Sabriye ÇELİK UĞUZ, Volkan KARAÇELİK, |
| Harun ATAMAN | ||
| 159 | Destinasyon Rekabetçiliğini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Ayvalık Destinasyonu Örneği | Melike GÜL, Kudret GÜL |
| 160 | Sivas Şehrinin Yerel Gastronomi İmajına İlişkin Bir Araştırma | Mustafa IŞKIN |
| 161 | Proposal for a Comparative Scale of Leisure Participation (CSLP): Pre- and Post- COVID-19 | Asena ALBAYRAK, Soner SÖYLER, Özkan TÜTÜNCÜ |
| 163 | Turizm Sektöründe Toplumsal Cinsiyet Algısı: Turist Rehberliği Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma | Aysel SARUHAN, Volkan ALTINTAŞ |
| 164 | Sürdürülebilir Gastronomide Yeni Bir Anlayış: Dikey Tarım Uygulamaları | Mehmet Sedat İPAR, Erhan BABAÇ |
| 165 | Seyahat Blog Yazılarında Hikâye Anlatıcılığı: Unutulmaz Turizm Deneyimlerinin Netnografik İncelemesi | Sinan Baran BAYAR, Rana ŞAT |
| 166 | Yeni Nesil Ev Pansiyonculuğu Sistemi AİRBNB’ nin Değerlendirilmesi: SWOT Analizi | Arzu ÜNAL, Şehnaz DEMİRKOL |
| 167 | COVID-19 Salgınının Turizm Medyasındaki Temsili: Turizm Gazetesi Örneği | Arzu TOKER |
| 168 | Muğla Yöresel Yemeklerinin Kimlik ve Köken Araştırması | Ülker ÇOLAKOĞLU, Selma ATABEY |
| 170 | Teknoloji Mi İnsan Mı? | Ahmet ÇELİK |
| 171 | Türkiye’deki Konaklama İşletmelerinde Gıda İsrafı | Hatice SARI GÖK, Simge ŞALVARCI |
| 172 | Konaklama İşletmelerinin Sunduğu Hizmetlerle İlgili Görsel İçeriklerin Satın Alma Kararına Etkisi | Dilek Bilge ÇORBACI, Serkan BERTAN |
| 173 | Mikoturizm ve Toplum Temelli Turizm İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme | İbrahim MİSİR, Talha Serdar SEZEN, Bayram ŞAHİN |
| 174 | Üniversite Öğrencilerinin Balıkesir’in Turizm Potansiyeli Hakkında Bilgi Düzeyleri ve Turizm Deneyimleri | S. Banu YILDIZ |
Hakem süreci devam eden bildiriler bulunmaktadır, liste güncellenebilir.
