DOKTORA KOLOKYUM PROGRAMI
Doktora kolokyumu 15 Ekim Cuma günü, 20.30’da çevrimiçi ve kapalı oturum olarak gerçekleştirilecektir.
Sıra No | Tez Yazarı | Tez Adı |
1 | Melih KABADAYI | Yönetsel Güç ve Dijital Liderliğin İç Girişimciliğe Etkisinde Bilgi Paylaşımının Aracılık Rolü |
2 | Hilal KESKİN | Dijital Gastronomi ve Yöresellik Kavramlarının Yaratıcı Yıkım Teorisi Bağlamında Planlı Eskitme Açısından İncelenmesi |
3 | Ceyhun UÇUK | Holistik Tabak: Nörogastronomi, Gastrofizik ve Sinestezi Ekseninde, Yemek Sunumunun İnsanın Beğeni Algısına Olan Etkilerinin Belirlenmesi |
4 | Ozan GÜNGÖR | Otel İşletmelerinde Sunulan Çocuk Menülerinin Çocuk Dostu Turizm Kapsamında Planlanması ve Geliştirilmesi |
5 | Selma ATABEY | Girit Mutfağının Türk Mutfak Kültüründeki Yeri, Girit Mutfağı Türkiye Haritası ve Sürdürülebilirliği |